Digital Marketing

Structureer je online communicatie aanpak en stel de juiste prioriteiten. [Dutch]

BelgiĆ« hinkt enorm achterop - in vergelijking met de buurlanden - wat betreft digitale communicatie en het maximaal gebruiken van de enorme mogelijkheden van digitale marketing.  Daarom is het hoog tijd om daar wat aan te veranderen !!

De digitale marketing opleidingen voor merken en ondernemers zijn praktische, inspirerende sessies voor iedereen die wil werken aan effectievere communicatie via het internet, zowel via de eigen website, sociale media als met online advertenties.

Gedurende de sessies maak je kennis met een krachtig model om je online communicatie op een heel praktische manier te optimaliseren. Je zal zelf kunnen evalueren hoe ver je momenteel staat in digitale marketing, en wat de stappen zijn om naar een volgend niveau te gaan. 

Schrijf je in op deze unieke sessie op 19/02/2013 ('s namiddags) via onderstaande link:

PS: informeer naar de mogelijkheden om via de KMO-portefeuille een gedeelte van je inschrijvingsbedrag te laten subsidiƫren.

PPS: Schrijf je in voor 31 januari om nog van onze nieuwjaarskorting van 20% te genieten.

Docent: Bert Van Wassenhove

De snelheid waarmee nieuwe internet fenomenen de kop opsteken en terug verdwijnen is schrikbarend. Bert Van Wassenhove maakt reeds meer dan 15 jaar het onderscheid tussen hypes en blijvers. Maar ook de blijvers zijn niet relevant voor iedereen. In deze opleidingen brengt hij zijn ervaring samen in een aantal praktische modellen die je helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Tijdens de sessie ontvang je ook het boek "Een digitaal marketingplan in 100 dagen".

Bert Van Wassenhove ' Een digitaal marketingplan in 100 dagen'